Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp F8.5

Tigla ceramica Nelskamp F8.5 aduce la un numitor comun eficienta si solutiile arhitecturale sofisticate, imbinand dimensiunea mare cu greutatea redusa. Astfel, montarea acoperisului se efectueaza economic, rapid si usor. Datorita calitatii sale ceramice (tigla Nibra din argila Westerwald) si a celei mai recente tehnologii de santuri, este dedicata in special rezistentei la ploaie, furtuna si inghet.
Standard, acest model poate fi utilizat de la o panta de 20°, insa folosind masuri suplimentare de hidroizolatie, se poate monta de la 10°. Acest lucru nu afecteaza garantia produsului (cu conditia respectarii indicatiilor speciale pentru panta mica).
Avand o distanta variabila intre sipci, acest model poate fi cu usurinta folosit la renovari, pe caroiajul vechi. Aspectul sau rotund, modern, asigura acoperisului o estetica atractiva.

  • Tipul tiglei : profilata cu ondula
  • Dimensiuni : 499 x 344 mm
  • Consum : 8.4 - 9.2 buc/mp
  • Greutate : 4.6 kg/buc
  • Panta minima : de la 20 grade

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.