Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp F12 Ü – NORD

Tigla ceramica Nelskamp F12 Ü pentru acoperisuri. Ü reprezinta "Überdeckung", un cuvant german pentru "suprapunere", ceea ce inseamna ca exista o mare libertate intre zonele suprapuse. Santurile superioare de pe F 12 Ü - Nord permit ca suprapunerea sa varieze cu pana la 5 cm. Plasand intre 11,6 și 13 unitati pe metru patrat, aceasta placa ofera o mare flexibilitate de utilizare. La doar 41 de kilograme pe metru patrat, aceasta faianta este usoara, ceea ce o face deosebit de potrivita pentru renovari.

  • Tipul tiglei : profilata cu ondula
  • Dimensiuni : 488 x 292 mm
  • Consum : 11.6 - 13 buc/mp
  • Greutate : 4 kg/buc
  • Panta minima : de la 22 grade

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.