Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.

NELSKAMP a introdus sistemul de acoperis NIBRA, tigle ceramice cu format mare, extrem de rezistente si durabile. Sistemul NIBRA pune un nou accent pe arhitectura si reducerea costului de montaj. Noul sistem de caneluri permite montarea in conditii de siguranta a tiglelor chiar si pe acoperisuri cu un unghi de inclinatie mic, avand panta minima de 18 grade. Chiar si in cazul acoperisurilor extrem de plate, impermeabilitatea este asigurata, absorbtia apei fiind sub 3%, ceea ce garanteaza o durata mai lunga de viata a tiglelor. Exista o gama larga de accesorii care asigura un montaj rapid pentru toate tiglele de acoperis. NELSKAMP se adreseaza clientilor care cauta cea mai inalta calitate, design neconventional si culori interesante, calitati pentru care NELSKAMP a dobandit recunoastere internationala.

Tigle ceramice pentru acoperisuri cu inclinatie mica

Tigle ceramice pentru acoperisuri cu un unghi de inclinatie scazut, panta minima de la 18 grade. Nu sunt recomandate pentru acoperisuri complet plane.

Tigle ceramice ondulate, ideale pentru acoperisuri cu aspect traditional

Tigle ceramice fara caneluri ce reprezinta o alegere excelenta pentru cele mai dificile suprafete de acoperis si detalii elaborate.

Tigle ceramice tip Renania / reformate / combinate

Caracteristica tipica a acestor tigle ceramice este adancitura lor superficiala. Prin urmare, conceptele arhitecturale cu linii drepte sunt optime pentru tiglele tip Renania, reformate sau varianta de format mare: tigle combinate, care sunt foarte versatile datorita suprapunerii lor variabile.

Tigle ceramice cu falturi duble

Tigle ceramice cu inalt grad de rezistenta la ploi si furtuni, bine ventilate, net superioare calitativ tiglelor din beton sau metalice. De asemenea, sunt ideale si pentru renovarea acoperisurilor cladirilor istorice sau montarea in continuarea tiglei vechi (model D13 Ü).

Tigle ceramice plane (netede, drepte)

Denumita si "tigla arhitectului", designul acestor tigle este in acord cu tendintele moderne ale arhitecturii acoperisurilor. Poate fi montata pe randuri (tigla sub tigla) sau prin interblocare (tigle suprapuse la jumatate).

Tigle ceramice duble

Tigla ceramica cu aspectul a doua tigle, ce asigura o acoperire mare la montajul acoperisului.