Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp DS5

Tigla ceramica Nelskamp DS5 este foarte economica. Cu numai 5.7 buc/mp, fiind una dintre cele mai mari tigle ceramice disponibile in Europa, este foarte rapid de montat si are o greutate redusa pe mp.
Forma tiglei ceramice DS5 este special conceputa pentru a rivaliza din punct de vedere estetic cu tiglele din beton sau tiglele metalice ondulate, avand insa argumentul unei calitati mult superioare acestor concurenti.
Greutatea redusa pe mp nu necesita o atentie deosebita asupra structurii acoperisului.

  • Tipul tiglei : dublu ondulata
  • Dimensiuni : 378 x 599 mm
  • Consum : 5.7 buc/mp
  • Greutate : 7 kg/buc
  • Panta minima : de la 22 grade

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.