Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp F10 Ü

Tigla ceramica Nelskamp F10 Ü pentru acoperisuri. Ü reprezinta "Überdeckung", un cuvant german pentru "suprapunere", ceea ce inseamna ca exista o mare libertate intre zonele suprapuse. Santurile superioare de pe F10 Ü permit ca suprapunerea sa varieze cu pana la 12 mm, iar placile au o lungime de acoperire de 41,6 cm. Acest lucru simplifica montajul acoperisului in timpul lucrarilor de renovare, atunci cand trebuie sa fie mentinute grinzile existente ale acoperisului, iar distanta dintre laturi nu este intotdeauna aceeasi.

Forma acestei placi cu suprafata mare este clasica, in stilul placilor pentru acoperisuri joase. Insa, datorita dimensiunilor sale, stabileste un nou standard.

  • Tipul tiglei : profilata cu ondula
  • Dimensiuni : 487 x 296 mm
  • Consum : 9.7 - 10.2 buc/mp
  • Greutate : 3.95 kg/buc
  • Panta minima : de la 22 grade

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.