Tel 0745 031 098 | Fax 0374 099 994 office@jamilla.ro
Soluții complete pentru acoperișul casei tale!

Tigla ceramica Nelskamp F7 18°

Tigla ceramica Nelskamp F7 18° asigura o protectie cu 30% mai mare impotriva ploii, fata de placile ceramice comparabile, fapt confirmat de Institutul de dinamica a fluidelor. Universitatea din Erlangen a certificat rezistenta la ploaie a F7 18°. Aceasta proprietate exceptionala a placilor Nibra se datoreaza canalelor sale speciale, cu muchiile si canelurile superioare inaltate. Un rol important il are si dimensiunea placilor, cu doar 7 placi pe metru patrat, numarul total de suprapuneri intre placi fiind redus considerabil.

  • Tipul tiglei : profilata cu ondula
  • Dimensiuni : 579 x 360 mm
  • Consum : 6.6 - 7.1 buc/mp
  • Greutate : 6.4 kg/buc
  • Panta minima : de la 18 grade

Cea mai performanta tigla ceramica din lume

Tiglele ceramice Nelskamp sunt produse exclusiv in Germania, din cea mai buna argila din Europa (padurea Westwald), folosind un procedeu de ultima generatie. Argila este arsa la 1165 de grade Celsius in cel mai mare si mai performant cuptor de ardere din lume. Fiecare tigla este inspectata de-a lungul procesului de fabricatie, atat automatizat, cat si de catre personal special instruit.

6 fabrici in Germania asigura productia tiglei ceramice Nelskamp pentru acoperisuri din intreaga lume. Inca de la infiintare, din 1926, Nelskamp investeste continuu in cercetare si dezvoltare astfel incat sa isi asigure constant pozitia de lider mondial in ceea ce priveste calitatea tiglei ceramice.